Salaris administratie

In eigenlijk elk bedrijf dat personeel in dienst heeft, gaat er behoorlijk veel tijd zitten in het voeren van een adequate salarisadministratie. Het bijhouden en tijdig uitbetalen van de lonen is immers een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Veel ondernemers hebben echter niet zoveel kennis op dit gebied, en zij zouden hun tijd en energie graag in de onderneming zelf steken. Daarom biedt ‘Van der Poel & Partners’ de mogelijkheid om de salarisadministratie voor u uit te voeren.

Onze diensten op het gebied van salarisadministratie

De salarisadministratie omvat verschillende onderdelen. Bij ‘Van der Poel & Partners’ hebben we ons toegespitst op het verzorgen van deze administratie, waarbij de verschillende facetten aan bod kunnen komen. Zo verzorgen wij o.a.:

  • De volledige salarisadministratie.
  • De salarisberekeningen.
  • Het indienen van de aangiften loonheffingen.

Op al uw vragen op dit gebied hebben wij een passend antwoord. Loonmutaties of het opstellen van loonstrookjes? Geen enkel probleem! Kiest u voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, dan kunt u rekenen op een optimale service.

Verzekerd van kennis en expertise

Omdat het uitvoeren van de salarisadministratie voor bedrijven tot de diensten van ‘Van der Poel & Partners’ behoort, bent u verzekerd van alle benodigde kennis en expertise op dit gebied. Dat kan u veel tijd besparen. Zo houden wij bijvoorbeeld wettelijke loonstijgingen goed in de gaten, en hoeft u hier zelf minder tijd in te investeren. Die tijd kunt u nu steken in de bedrijfsvoering.

Onze werkwijze is persoonlijk en efficiënt. Wij houden van transparante, korte lijntjes en persoonlijk contact. Op deze manier is de salarisadministratie voor u als ondernemer altijd inzichtelijk. Heeft u vragen of behoefte aan advies op dit gebied, dan is één telefoontje vaak meer dan genoeg.