Jaarrekening

Aan het samenstellen van uw jaarrekening, bent u – als u dit in eigen beheer zou doen– de nodige uurtjes kwijt. En waarschijnlijk heeft u zelfs dan nog vragen en open eindjes. Het is niet voor elke ondernemer verplicht om elk jaar een jaarrekening op te stellen. Dat is afhankelijk van de rechtsvorm van uw onderneming. Ook is de jaarrekening een ideaal instrument om inzicht te krijgen in het (financiële) reilen en zeilen van uw onderneming. Het is dan ook hét moment om bij te sturen. Bij ‘Van der Poel & Partners’ bent u aan het juiste adres voor het samenstellen van uw jaarrekening.

Wet- en regelgeving

Als u als ondernemer verplicht bent een jaarrekening in te dienen, dan moet u aan de geldende wet- en regelgeving voldoen. Niet elke jaarrekening wordt zomaar goedgekeurd. Het is daarom belangrijk om bij het samenstellen van uw jaarrekening de juiste kennis en expertise in te schakelen. Bij ‘Van der Poel & Partners’ beschikken wij over een ruime ervaring in het vakgebied en kennen de regels op hun duimpje. U bent daardoor verzekerd van een jaarrekening die tot in de puntjes is verzorgd en die voldoet aan alle wetten en regels die op uw bedrijf van toepassing zijn.

Advies op maat

Een ander voordeel van het laten samenstellen van uw jaarrekening door ‘Van der Poel & Partners’ is dat u advies op maat krijgt. Een frisse blik op de zaak kan het verschil maken voor de toekomst. Wij voorzien u van tips en adviezen waar u echt iets aan heeft. De jaarrekening wordt zo niet alleen een verplicht nummertje, maar het is een waardevol evaluatiemoment.

Welkom bij ‘Van der Poel & Partners’


‘Van der Poel & Partners’ is een financieel administratie- en advieskantoor. Op alle gebieden hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn en in Brummen. Veel ondernemers uit de regio maken al gebruik van onze diensten, waaronder mkb’ers, maatschappen ,
horeca, en agrarische bedrijven. Ook als starter of zzp’er bent u ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op voor een eerste kennismaking! Bel: 055-5769069  of
06 – 53 41 49 61