Diensten

Administratie, Belastingen

Als ondernemer staat u geregeld in de branding. U bent druk met de vele aspecten van het ondernemen. Uw administratie dreigt het kind van de rekening te worden. Daarom zoekt u een rots in de branding, die u helpt de orde in de dreigende chaos te bewaren.

Behalve uw financiële administratie nemen wij – zoals het een goede boekhouder betaamt – ook uw salarisadministratie en uw belastingzaken van u over. Wij adviseren en begeleiden u tevens in de ontwikkeling van uw bedrijf. Zowel de zzp’er, als de mkb’er uit de wijde omtrek van Apeldoorn en Brummen zijn wij graag met onze deskundigheden van dienst.
Onze dienstverlening is dan ook in twee stromen in kaart te brengen:

  • Administratie / Boekhouding
  • Belastingen
  • Advies

Online boekhouding

Uw financiële administratie kunt u met een gerust hart uit handen geven aan ‘Van der Poel en Partners’. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring en kennis, maar wij hebben ook oog voor uw wensen en behoeften. Als boekhouder in Apeldoorn en Brummen geven wij u als ondernemer inzicht in uw bedrijfsvoering. Wij laten de cijfers voor u spreken. Zo helpen wij u te sturen.
Om de mogelijkheden met u af te stemmen, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. In een persoonlijk gesprek zal blijken, dat er meer mogelijk is dan u wellicht denkt.

Belasting is meer dan cijfers

Voor veel mensen – en zeker ook ondernemers – gaat belasting om cijfers. Niet meer en niet minder. En in hoofdlijnen is dat natuurlijk ook zo. Echter, daar zijn wel mensen achter verscholen en precies daar komt ‘Van der Poel en Partners’ in beeld.
Wij zetten onze (actuele) kennis en ervaring en ons netwerk in om de cijfers vóór u te laten spreken. Wij behartigen uw belangen voor een zo gunstig mogelijk fiscaal klimaat. Dat wil zeggen: wij dragen zorg voor zo optimaal mogelijke belastingaangiften. U betaalt niet teveel belasting, als u van onze diensten gebruik maakt.

Advies

Welgemeend en professioneel advies is misschien wel het meest belangrijk voor een ondernemer. Vaak voor de buitenwereld moet de ondernemer alles ‘zo maar’ even weten. Echter een betrouwbare vraagbaak in de vorm van ‘Van der Poel en Partners’ maakt het leven toch een stuk aangenamer. Eén telefoontje geeft veel rust voor u als ondernemer.